In de winkel of direct online?

De Tuimelaar heeft een goed gesorteerde winkel in duikmaterialen. en heeft een webshop waar men gelijk online kan bestellen

Bezoek ons  in de Winkel

De Tuimelaar heeft een goed gesorteerde winkel in duikmaterialen. Hier worden praktisch alle merken verkocht. Om tussen al die verschillende materialen voor iedere duiker toch het juiste te kiezen, wordt veel belang gehecht aan goede voorlichting.

Zo komen zaken als comfort, pasvorm, duurzaamheid, prijs en kwaliteit aan de orde. Geprobeerd wordt een uitrusting bij elkaar te zoeken die aan de persoonlijke wensen van de duiker voldoet. Een kwalitatief goede uitrusting voor een redelijke prijs is hierbij het motto, zodat de klant ook na jaren nog tevreden is over de aankopen.
Of je nu komt voor snorkelmateriaal of je wilt gaan grotduiken, bij De Tuimelaar vind je altijd iets wat goed bij je past.

Vulstation

Bij De Tuimelaar is vanzelfsprekend een uitgebreid vulstation aanwezig.

Verhuur

Wil je materialen huren, reserveer dit dan op tijd.

Service

De Tuimelaar heeft een uitgebreide service- en reparatie afdeling.

Of Bestel direct online

In de Tuimelaar webshop vind je alles wat met duiken te maken heeft, met nog meer producten en fantastische aanbiedingen. Bestellingen worden binnen 2 werkdagen geleverd, snel en betrouwbaar.

Aladin Tec 3G: NU € 199,00

De Aladin Tec 3G met zijn goed afleesbare display is bedoeld voor technische duikers die met meerdere gassen en/of rebreathers duiken. Maar ook voor recreatieve duikers die zich verder willen ontwikkelen in hun sport, is dit een prachtige duikcomputer.

Pro Pulsion Vinnen: NU € 89,00

De SEAC Propulsion Open hiel vin is een uitstekende kwaliteit vin. De vinnen evolueerde als gevolg van cutting-edge technologie en de nieuwste ontwikkelingen in de materiaalkunde. Het blad maakt een perfecte prestatie versus kracht compromis.

Alle bekende merken vooradig

Op zoek naar iets specifieks? laat dit ons weten!

ONTVANG DE

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!
maximaal 1 mail  per maand

Openingstijden

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. 
Zondag         Gesloten
Maandag      Gesloten
Dinsdag        12:00 – 18:00
Woensdag    12:00 – 18:00
Donderdag   12:00 – 18:00
Vrijdag          12:00 – 18:00
Zaterdag       10:00 – 17:00


Speciale dagen waarop de Tuimelaar gesloten is:

1e kerstdag
2e kerstdag
Oudjaarsdag
Nieuwjaarsdag
Hemelvaart

Pin It on Pinterest