Fundamentals

GUE Fundamentals is een opleiding voor duikers die al een brevet hebben van een andere organisatie en is bedoeld om kennis en vaardigheid op een hoger niveau te brengen. Ook is het de instroom eis voor verdere opleidingen binnen GUE zoals Cave 1 en Tech 1.

In deze cursus worden basis technieken en procedures verder ontwikkeld zoals drijfvermogen en houding, diverse zwemslagen, delen van gas, duiken in een team. De theorie module omvat onder andere een complete nitrox opleiding. De totale tijdsduur is vier dagen. Je kan kiezen voor twee versies: de Rec(reational) of de Tech(nical). De laatste is een voorwaarde als je verder wil met Tech of Cave.

Fundamentals is bedoeld voor duikers die hun hobby naar een hoger plan willen tillen en meer plezier willen beleven aan het duiken. Soms bestaat het misverstand dat je een soort super duiker moet zijn om de cursus te doen. Dat is niet waar, het is een opleiding waar je in korte tijd veel leert in een ontspannen sfeer. Om je voor te bereiden is het vooral goed veel te duiken met de nadruk op controle over trim en drijfvermogen; wil je voor een tech rating gaan dan maak je de oefenduiken uiteraard in een dubbelset.

Bij de Tuimelaar krijg je les van GUE instructeur Maarten van Baal. Omdat we onze deelnemers optimaal willen laten profiteren van de opleiding worden er maximaal drie cursisten per keer aangenomen.

Voor cursusdata zie http://www.gue.com

Kosten GUE Fundamentals-cursus:

* cursusprijs: €649,-

(Teamkorting: omdat bij GUE duiken in een team erg belangrijk is willen wij dit aanmoedigen met een korting op de cursusprijs wanneer je als team inschrijft. Bij een team van twee betaal je €599,- per persoon en bij een team van drie €549,-)

Dit is inclusief:

* zwemtest

* open water duiken

* theorie instructie

* toegang buitenwater

* flesvullingen (nitrox32) (alleen in Groningen)

* overnachting in Groningen indien gewenst

Niet bij de prijs inbegrepen:

* GUE fee $95,- voor lesmaterialen en brevetaanvraag

Download:

GUE Fundamentals informatie

Pin It on Pinterest