Master Scuba Diver Traject

Heb je een Open Water brevet op zak en ben je enthousiast aan het duiken? Dan begint het je misschien ook wel te kriebelen om je ontdekking van de onderwater wereld op een hoger niveau te tillen. Wij bieden je daarvoor de ideale instap:

Master Scuba Diver pakket.

In het Master Scuba Diver pakket doe je vijf specialtycursussen: goed voor 10 tot 15 duiken op nieuwe stekken met uitdagende oefeningen. Onderweg in het traject haal je je Advanced Open Water Diver brevet, de Emergency First Response en je Rescue Diver brevet. Na deze stappen ben je met 50 gemaakte duiken oprecht een Master Scuba Diver. Dit alles doe je trouwens in je eigen, volledig nieuwe duikuitrusting, want ook díe maakt deel uit van het pakket!

Resultaat van dit alles is het ultieme brevet: Master Scuba Diver.

Het grote voordeel van dit pakket schuilt hem in de combinatie van een doorlopende, aansluitende opleiding met je eigen materiaal. En dat alles met een mooie korting. Het is dan ook wel een echt traject, je bent er al gauw zo’n 1,5 jaar mee bezig. Nadat je het traject hebt afgerond ben je de troste eigenaar van je eigen duikuitrusting, een Master Scuba diver brevet en een uitgebreide duikervaring.

Pin It on Pinterest