MAAK KENNIS MET DUIKEN

Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is, hoe het voelt om onder water te kunnen ademen en of het wat voor jou is?
Introductie duik:  €35,-

Sport duiken

Sportduiken heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een van de meest populaire watersporten. Veel mensen krijgen voor het eerst te maken met duiken op een vakantie en zijn dan verkocht aan de vrijheid en de spanning van het ontdekken van een nieuwe wereld.

Wij bieden sportduikopleidingen aan van twee verschillende organisaties, PADI en GUE.

De grootste aanbieder van sportduikopleidingen is PADI. Zij zijn wereldwijd bekend en veel mensen hebben het dan zelfs ook over hun “PADI” halen in plaats van bijvoorbeeld hun duikbrevet halen.

Klik op onderstaande voor meer informatie over de basiscursus en de vervolgmogelijkheden.

Introductie duik

Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is, hoe het voelt en of het wat voor jou is? Wij bieden je graag een introductieles aan waarin je dat allemaal ervaart!

PADI

Heb je altijd al willen duiken, fascineert het leven onder water je, ben je toe aan nieuwe uitdagingen of zoek je gewoon een hele leuke hobby

GUE

De GUE fundamentals is na je sportduikcursus een mogelijk vervolg. In deze cursus breng je je duikvaardigheden op een hoger niveau en kan je makkelijk de stap naar het technisch duiken maken.

ONTVANG DE

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!
maximaal 1 mail  per maand

Bedrijfsuitje

De Tuimelaar verzorgt graag een bedrijfsuitje in de vorm van een introductieduik. Zo leer je je collega’s op een heel andere manier kennen!

Pin It on Pinterest