Tuimelduiken 

Data Tuimelduiken 2018

  • 27 mei; Veenmeer, Tynaarlo
  • 17 juni; Vinkeveen,
  • 11 november; Duiktoren, Enschede

De Tuimelduiken is de perfecte weg om het onderwaterleven in Nederland te ontdekken. Voor 2016 organiseren wij een aantal duiken in verschillende zoetwater plassen. Iedere duik heeft een thema waardoor je het onderwaterleven in Nederland leert kennen en natuurlijk andere duikers leert kennen.

Nog geen uitrusting? Voor deze Tuimelduiken geld een korting van 50% op je huuruitrusting!

Waar gaan we duiken:

Zondag 27mei, Veenmeer.

Een duik gecombineerd met een workshop over het onderwaterleven in de zoetwaterplassen in Nederland. Onder begeleiding van een onderwaterbioloog gaan we kijken wat voor leven we allemaal in het Veenmeer kunnen tegenkomen.

Kosten; evt huur uitrusting (50% korting)Tijden; vertrek 10:00 uur vanaf de Tuimelaar.

Zondag 17juni , Vinkeveen.

Een bijzondere heldere plas. Helder water, een rijk onderwaterleven met leuke wrakken en andere objecten. We duiken vanaf speciaal voor duikers ingerichte stabiele boten. Tijdens deze dag wordt voor de lunch gezorgd!

Kosten: €35,- en evt huur van uitrusting (50% korting)Tijden: vertrek 07:00 uur vanaf de Tuimelaar en we verwachten rond 19:00 weer terug te zijn.

Zondag 11november Enschede.

Nu even niet in het buitenwater maar een kennismaking met de Duiktoren in Enschede. Gewoon lekker duikje in warmwater van 22 graden. Perfect om je skills wat te oefenen.

Kosten: Entree €25,- (twee duiken) en evt huur van uitrusting (50% korting)Vertrek: 8:30 vanaf de Tuimelaar

Opgeven kan door een mail te sturen naar Hendrik

Op de hoogte blijven van de nieuwe reizen?

schrijf je in op de NIEUWSBRIEF

Pin It on Pinterest