Kroatië 2018

Aankomst zondag 21 oktober en vertrek zaterdag 27 oktober 2018

We verlengen het duikseizoen met een weekje duiken in Kroatië. De turquoise blauwe Adriatische zee met een aangename temperatuur heeft een gevarieerd en kleurrijk onderwaterleven.

Wij verblijven in Selce. Een dorpje zo’n 40 minuten rijden van Rijeka. We logeren vlakbij het duikcentrum (10 min. lopen) en een pension met één, twee en drie eenpersoonskamer. Allen met eigen douche, toilet en balkon.

We maken twee duiken per dag en natuurlijk een aantal nachtduiken. We maken duiken op het huisrif maar het overgrote deel zullen we duiken vanaf de boot.

Cursussen
In deze week is het mogelijk om diverse PADI cursussen te volgen. Een aantal cursussen zullen we starten in Nederland. De theorie en eventuele zwembadlessen doe je dan vooraf. In Kroatië kunen we dan de buitenduiken maken. Er zijn tal van mogelijkheden:
Open Water cursus afronden.
Specialties als Navigatie, Nacht, Droogpak, PPB, Vinslagen, wrak en natuurlijk de Diepduik.
Voor de duikers die met een Divemaster opleiding zijn gestart kunnen we hier alle buitenactiviteiten afronden en je kan deze week praktijkervaring opdoen.

De Reis
Je kan met de auto naar Kroatië komen maar je kan er ook voor kiezen om te vliegen. De kosten voor de reis zijn niet inbegrepen bij de reissom om iedereen de vrijheid te geven hoe te reizen. We zullen voor diegene die geen vervoer hebben de mogelijkheden mbt carpoolen inventariseren

Kosten
De kosten voor deze duikweek €629,-

Inclusief
Een checkdive in het zwembad
Een kantduik, tien bootduiken en drie nachtduiken
Zes overnachtingen
Ontbijt en avondeten

Exclusief
De heen- en terugreis
Toeslag van €2,50 voor Nitrox (incl fles)
Evt. huur uitrusting (tijdig reserveren)
Evt verzekeringen en medische keuringen
Kosten voor drankjes en lunch
Toeslag éénpersoonskamer €50,-

Op de hoogte blijven van de nieuwe reizen?

schrijf je in op de NIEUWSBRIEF

Pin It on Pinterest