Kroatië

 

We verlengen het duikseizoen met een weekje duiken in Kroatië. De turquoise blauwe Adriatische zee met een aangename temperatuur heeft een gevarieerd en kleurrijk onderwaterleven.

Wij verblijven in Selce. Een dorpje zo’n 40 minuten rijden van Rijeka. We logeren vlakbij het duikcentrum.

We maken twee duiken per dag en natuurlijk een aantal nachtduiken. We maken duiken op het huisrif maar het overgrote deel zullen we duiken vanaf de boot

Cursussen
In deze week is het mogelijk om diverse PADI cursussen te volgen. Een aantal cursussen zullen we starten in Nederland. De theorie en eventuele zwembadlessen doe je dan vooraf. In Kroatië kunen we dan de buitenduiken maken. Er zijn tal van mogelijkheden:
Open Water cursus afronden
Specialties als Navigatie, Nacht, Droogpak en natuurlijk de Diepduik
Voor de duikers die met een Divemaster opleiding zijn gestart kunnen we hier alle buitenactiviteiten afronden en je kan deze week praktijkervaring opdoen.
De Reis
Je kan met de auto naar Kroatië komen maar je kan er ook voor kiezen om te vliegen. De kosten voor de reis zijn niet inbegrepen bij de reissom om iedereen de vrijheid te geven hoe te reizen. We zullen voor diegene die geen vervoer hebben de mogelijkheden mbt carpoolen inventariseren

 

 


 

 

Op de hoogte blijven van de nieuwe reizen?

schrijf je in op de NIEUWSBRIEF

Pin It on Pinterest