Specialty-Instructeur en Master Scuba Diver Trainer

Er kunnen verschillende redenen zijn om een specialty instructeurscursus te volgen. Zo kan het zijn dat je als instructeur nog niet veel ervaring hebt en wat hulp kunt gebruiken bij het leren geven van specialties. Of je wilt al snel na het behalen van je instructeursbrevet specialties geven, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland gaat werken en een groter pakket cursussen wilt kunnen aanbieden. Daarnaast is het voor sommige specialties handig om allerlei tips en aanwijzingen van iemand te krijgen die deze specialty al vaker gegeven heeft, denk bijvoorbeeld aan de Enriched Air Diver Specialty en de Materiaal Specialty.

Wat jouw redenen ook zijn, in een specialty instructeurscursus leer je in één of twee dagen alle ins en outs van een cursus en ben je bijna altijd direct bevoegd deze cursus zelf te geven.
Omdat PADI op dit moment al 28 specialties in haar pakket heeft is het voor ons ondoenlijk om hiervoor alle instructeursopleidingen op het rooster te zetten. Wel organiseren we een aantal keren per jaar weekeinden in Groningen of Zeeland waarin je vijf specialty instructeursopleidingen kunt doen. Ook is het vaak mogelijk om, als er een specialty cursus op het rooster staat, tegelijk de instructeursopleiding daarin te doen.
Wil je iets anders: laat ons dan weten waarvoor je belangstelling hebt, dan kijken wij wat we kunnen organiseren. Specialty instructeurs-cursussen die bij ons regelmatig gevraagd worden zijn: Diep duiken, Biologie, Nacht, Droogpak, Foto, Enriched Air Diver, Materiaal, Stroomduiken, Wrakduiken en Dan Oxygen Provider.
We bieden combinatiepakketten aan van 5 instructeursspecialties voor €599,-
een leuke korting! Kijk bij de cursusdata naar de MSDT weekeinden

(Op die manier kan je heel snel Master Scuba Diver Trainer zijn)

Pin It on Pinterest