PADI

De Professional Association of Diving Instructors is de grootste organisatie ter wereld als het gaat om sportduikopleidingen. Samen met de hoge kwaliteit maakt dat PADI de logische keuze als je instructeur wilt worden.
PADI biedt jou als instructeur de kans om je droom waar te maken: van duiken je beroep maken en de wereld in trekken als professioneel instructeur.
De Tuimelaar is al vijftien jaar gespecialiseerd in PADI instructeuropleidingen. Met onze drie Course Directors zorgen wij voor de beste cursus in een ontspannen sfeer.

Divemaster

De “Divemaster”-opleiding is je stap op weg naar duikprofessional. Je duikvaardigheid wordt vergroot en je kennis van de duiktheorie op instructeursniveau gebracht. Ook wordt aandacht besteed aan de praktijk, in de vorm van rollenspelen of stagelessen. Hierdoor doe je ervaring op in de verantwoordelijke taak minder ervaren duikers te begeleiden.

PADI Instructeur (Assistant Instructor en Open Water Scuba Instructor)

De instructeurscursus van PADI wordt IDC genoemd, dit staat voor Instructor Development Course.
Bij De Tuimelaar IDC’s staan kwaliteit en een individuele benadering voorop. In het cursusrooster zie je dat onze IDC’s twaalf dagen duren. Deze twaalf dagen geven je onder andere de gelegenheid extra te oefenen in het geven van theorie-, zwembad- en buitenwaterlessen.

Specialty-Instructeur en Master Scuba Diver Trainer

Er kunnen verschillende redenen zijn om een specialty instructeurscursus te volgen. Zo kan het zijn dat je als instructeur nog niet veel ervaring hebt en wat hulp kunt gebruiken bij het leren geven van specialties. Of je wilt al snel na het behalen van je instructeursbrevet specialties geven, bijvoorbeeld omdat je in het buitenland gaat werken en een groter pakket cursussen wilt kunnen aanbieden.

Staff Instructor

Veel instructeurs die al een tijdje lesgeven doen  deze cursus. Misschien heb jij er ook al eens over gedacht.

Course Director

Een Course Director is iemand die instructeursopleidingen kan en mag verzorgen.
Als je het lesgeven zó leuk vindt en in de vingers hebt dat je dit ook aan anderen wilt leren dan is het CD brevet jouw uiteindelijke doel. Neem voor jezelf wel de nodige tijd om dit doel te bereiken.

CDC Trajecten

Als instructeur wil je natuurlijk zo goed mogelijk voor de dag komen. Je wil meer zijn dan een duikinstructeur, je wil een complete instructeur zijn. Om dat mogelijk te maken kan je bij de Tuimelaar een Career Development traject volgen. Samen met jou stellen wij een opleidingstraject samen zodat je straks veel meer te bieden hebt.

Pin It on Pinterest