Go Pro wordt instructeur.

De Tuimelaar is hét Instructor Training Center van Nederland voor PADI, EFR, DSAT, IANTD en DAN.

Go Pro

Welkom bij Instructor Development Center ‘De Tuimelaar’

De Tuimelaar is hét Instructor Training Center van Nederland voor PADI, EFR en IANTD. Wij bieden instructeurscursussen van uitzonderlijk hoog niveau, kwaliteit staat altijd voorop. Ben jij daar naar op zoek, en wil je niet “even snel een pasje scoren” dan ben je van harte welkom.

Onze PADI IDC’s staan bekend om de kwaliteit en ontspannen sfeer. We hebben drie Course Directors in de staf en zijn door PADI erkend met de CDC status (sinds 2002) en onderscheiden met de titel “Entrepreneur of the Year” in 2007 en “Most Innovative IRRA Member” in 2010. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de Specialty Instructor opleidingen.

Door onze goede contacten over de hele wereld kunnen wij je ook helpen met het vinden van een baan binnen de duikindustrie.

Welke instructeursopleiding je ook zoekt, bij ons ben je aan het goede adres als je meer wil leren en je verder wil ontwikkelen in de duikindustrie.

PADI

De Professional Association of Diving Instructors is de grootste organisatie ter wereld als het gaat om sportduikopleidingen

IANTD

De International Association of Nitrox and Technical Divers is de oudste organisatie ter wereld op het gebied van technisch duiken.

EFR

Emergency First Response is de PADI cursus in reanimatie en EHBO.

ONTVANG DE

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte!
maximaal 1 mail  per maand

Bedrijfsuitje

De Tuimelaar verzorgt graag een bedrijfsuitje in de vorm van een introductieduik. Zo leer je je collega’s op een heel andere manier kennen!

Pin It on Pinterest