De Tuimelaar Duikcentrum
A-weg 20, 9718 CV Groningen
Tel. 050-3133299
groningen@tuimelaar.nl
introduik Schrijf je in op onze nieuwsbrief >>
 
Home Sport Tech Go Pro Reizen Webshop Winkel  
 
Tuimelduiken 2017 Zeelandweekend 2017 Kroatië 2017 Egypte 2017 Mexico
print deze pagina
Reizen
De Tuimelaar organiseert verschillende duikactiviteiten o.a. duiken in Zeeland en de Tuimelduiken. 
Ook voor duikreizen kun je bij De Tuimelaar terecht. Elk jaar worden reizen georganiseerd waarbij instructeurs van de duikschool als begeleiding mee gaan. Wil je zelfstandig op stap dan kan De Tuimelaar je ook hierbij van dienst zijn.

De medewerkers van De Tuimelaar - zelf enthousiaste duikers die op de meest uiteenlopende plaatsen in de wereld gedoken hebben - kunnen informatie en advies geven over vele duikbestemmingen.

Zo lang het water lekker is organiseert De Tuimelaar regelmatig buitenduiken. In het weekend overdag en op donderdagen nachtduiken.  

Tuimelduiken 2017

Zo lang het water lekker is organiseert De Tuimelaar regelmatig buitenduiken. In het weekend overdag en op donderdagen nachtduiken. Meer informatie >>

Zeeland is het summum van duiken in Nederland en wij willen jou dat natuurlijk niet onthouden! Twee weekenden per jaar maken wij de reis van het hoge Noorden voor opleidingsduiken en natuurlijk veel ontspanning en plezier.  

Zeelandweekend 2017

Zeeland is het summum van duiken in Nederland en wij willen jou dat natuurlijk niet onthouden! Twee weekenden per jaar maken wij de reis van het hoge Noorden voor opleidingsduiken en natuurlijk veel ontspanning en plezier. Meer informatie >>

 

Kroatië 2017

Meer informatie >>

De Rode Zee is de dichtstbijzijnde koraalzee voor ons en het is er in het vroege voorjaar zowel boven als onder water aangenaam warm. Onder water is het spectaculair: goed zicht, koraal zover het oog reikt en de ene vis nog bonter dan de andere.  

Egypte 2017

De Rode Zee is de dichtstbijzijnde koraalzee voor ons en het is er in het vroege voorjaar zowel boven als onder water aangenaam warm. Onder water is het spectaculair: goed zicht, koraal zover het oog reikt en de ene vis nog bonter dan de andere. Meer informatie >>

De naam Mexico doet veel mensen denken aan sombrero’s, taco’s en een Corona biertje op een zonnig strand. Voor ons betekent Mexico iets heel anders, namelijk duiken in de mooiste grotten die je op deze aarde (of eigenlijk er onder) kan vinden.  

Mexico

De naam Mexico doet veel mensen denken aan sombrero’s, taco’s en een Corona biertje op een zonnig strand. Voor ons betekent Mexico iets heel anders, namelijk duiken in de mooiste grotten die je op deze aarde (of eigenlijk er onder) kan vinden. Meer informatie >>