De Tuimelaar Duikcentrum
A-weg 20, 9718 CV Groningen
Tel. 050-3133299
groningen@tuimelaar.nl
introduik Schrijf je in op onze nieuwsbrief >>
 
Home Sport Tech Go Pro Reizen Webshop Winkel  
 
IANTD PADI NACD GUE Wat is technisch duiken Cursusdata
print deze pagina
Tech
Wil je langer, dieper, verder dan je met sportduiken kan dan ben je hier op de juiste plek. De technische duikopleidingen van De Tuimelaar maken het mogelijk.

We bieden cursussen van GUE, DSAT en IANTD om diepere duiken te kunnen maken en van de NACD en IANTD om grotduiken te maken. Bovendien geven we de GUE Fundamentals opleiding om de principes van het DIR duiken onder de knie te krijgen. Ook verzorgen wij de instructeursopleidingen van IANTD en DSAT, kijk hiervoor onder de knop “Go Pro”.

De opleidingen worden gegeven op locaties over de hele wereld. Je doet niet alleen een bijzondere cursus maar combineert dat meestal ook nog met een mooie reis. En alles uiteraard met de kwaliteit en ontspannen sfeer die je van De Tuimelaar gewend bent.


IANTD is ooit begonnen als organisatie voor nitrox duikers maar houdt zich tegenwoordig bezig met technisch duiken in de allerbreedste zin. Je vindt hier opleidingen van Advanced Nitrox tot en met Full Trimix, maar ook voor rebreaters, Free Diving of Full Cave.  

IANTD

IANTD is ooit begonnen als organisatie voor nitrox duikers maar houdt zich tegenwoordig bezig met technisch duiken in de allerbreedste zin. Je vindt hier opleidingen van Advanced Nitrox tot en met Full Trimix, maar ook voor rebreaters, Free Diving of Full Cave. Meer informatie >>

PADI tech programma  

PADI

PADI tech programma Meer informatie >>

GUE staat voor Global Underwater Explorers, de organisatie is ontstaan in het grotduiken. Tijdens de exploratie van een moeilijke grot in Florida, het Wakulla systeem, wordt duidelijk dat er keuzes gemaakt moeten worden. Er zijn strikte afspraken nodig over materiaal, procedures en vaardigheden om ongelukken te voorkomen. Hier uit ontstaat een systeem van duiken dat bij de meeste mensen bekend is als DIR.  

GUE

GUE staat voor Global Underwater Explorers, de organisatie is ontstaan in het grotduiken. Tijdens de exploratie van een moeilijke grot in Florida, het Wakulla systeem, wordt duidelijk dat er keuzes gemaakt moeten worden. Er zijn strikte afspraken nodig over materiaal, procedures en vaardigheden om ongelukken te voorkomen. Hier uit ontstaat een systeem van duiken dat bij de meeste mensen bekend is als DIR. Meer informatie >>