De Tuimelaar Duikcentrum
A-weg 20, 9718 CV Groningen
Tel. 050-3133299
groningen@tuimelaar.nl
introduik Schrijf je in op onze nieuwsbrief >>
 
Home Sport Tech Go Pro Reizen Webshop Winkel  
 
Intro duik PADI GUE Cursusdata
print deze pagina
{omschrijvingkort} Sport
Sportduiken heeft zich in relatief korte tijd ontwikkeld tot een van de meest populaire watersporten. Veel mensen krijgen voor het eerst te maken met duiken op een vakantie en zijn dan verkocht aan de vrijheid en de spanning van het ontdekken van een nieuwe wereld.

Wij bieden een basis sportduikopleiding van twee verschillende organisaties, PADI en GUE.
De grootste aanbieder van sportduikopleidingen is PADI. Zij zijn wereldwijd bekend en veel mensen hebben het dan zelfs ook over hun "PADI" halen in plaats van bijvoorbeeld hun duikbrevet halen.
Wil je het maximale uit je opleiding halen dan kies je voor GUE. Kwalitatief de beste opleiding die er op dit moment is. Je start met de GUE REC1.

Klik op onderstaande voor meer informatie over de basiscursus en de vervolgmogelijkheden.


Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is, hoe het voelt en of het wat voor jou is? Wij bieden je graag een introductieles aan waarin je dat allemaal ervaart!  

Intro duik

Altijd al willen weten wat duiken nou eigenlijk echt is, hoe het voelt en of het wat voor jou is? Wij bieden je graag een introductieles aan waarin je dat allemaal ervaart! Meer informatie >>

 

PADI

Meer informatie >>

 

GUE

Meer informatie >>

In al onze activiteiten werken wij in kleine groepjes. Onze staf is volledig bevoegd, ervaren en enthousiast, en benadert duikers op een prettige en informele manier. Tegelijkertijd zijn wij zorgvuldig en waar dat moet kritisch. Wij willen een plezierig klimaat bieden waarin zich duikers kunnen ontwikkelen en verbeteren.  

Cursusdata

In al onze activiteiten werken wij in kleine groepjes. Onze staf is volledig bevoegd, ervaren en enthousiast, en benadert duikers op een prettige en informele manier. Tegelijkertijd zijn wij zorgvuldig en waar dat moet kritisch. Wij willen een plezierig klimaat bieden waarin zich duikers kunnen ontwikkelen en verbeteren. Meer informatie >>