De Tuimelaar Duikcentrum
A-weg 20, 9718 CV Groningen
Tel. 050-3133299
groningen@tuimelaar.nl
introduik Schrijf je in op onze nieuwsbrief >>
 
Home Sport Tech Go Pro Reizen Webshop Winkel  
 
Wie zijn wij Onze staf Duikteam de Tuimelaar Nieuwsbrieven Foto's
print deze pagina
De Tuimelaar is een professioneel duikcentrum. Wie zijn wij
De Tuimelaar is een professioneel duikcentrum. Ons centrum bestaat uit een duikwinkel met hoogwaardige producten van verschillende toonaangevende dealers, een vulstation voor onder meer perslucht en nitrox en een multigecertificeerd servicecentrum en uit een opleidingscentrum met een breed scala aan cursussen van onder meer de wereldwijd erkende organisaties PADI en IANTD en één van de belangrijkste centra van Nederland op het gebied van instructeurs- en technische duikopleidingen, met onder meer een volledig grotduikprogramma!
Dat onze aanpak werkt blijkt uit het feit dat sinds 2002 De Tuimelaar al de hoogste PADI-status heeft, die van Career Development Center. Van deze Centers zijn er maar een paar in heel Europa. Volgens de PADI standaard voldoen aan de hoogste eisen en ze zijn een voorbeeld voor andere centra.

In 2007 werd dit vervolgd doordat De Tuimelaar benoemd werd tot “Entrepreneur of the Year”. Volgens PADI Europe op grond van “actieve en succesvolle inzet in de werving van nieuwe duikers” en “constant hoge kwaliteit, die aanleiding geeft tot positieve reacties en een goede beeldvorming van het duiken”.

Deze erkenning betekende niet dat wij het rustiger aan gingen doen, integendeel! In 2009 werd De Tuimelaar opnieuw beloond door PADI met de “Most Innovative IRRA Member Award” voor onze continue ontwikkeling binnen de duiksport.

Wij zijn trots op onze prestaties tot nu toe en we blijven ons inspannen om te verbeteren. Als jij wilt beginnen of verder gaan met je duikvaardigheden dan ben je op de juiste plek bij ons duikcentrum!